Twee arrestaties na vondst dode baby in Londense bus

© AD

Een man en een vrouw zijn donderdag gearresteerd nadat het lichaampje van een drie maanden oude baby werd gevonden in een bus in het oosten van Londen.

AD

De dode baby, een meisje van drie maanden, werd halverwege de ochtend aangetroffen in de bus, zo schrijft de Britse krant Metro. Ze werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, maar werd daar doodverklaard. Een 27-jarige vrouw en een 52-jarige man zijn vervolgens opgepakt. Zij worden verdacht van moord. Ze verblijven op verschillende politiebureaus. TragischDe baby moet nog formeel geïdentificeerd worden en de precieze doodsoorzaak is nog niet bekend. ,,De dood van ieder kind is tragisch en we roepen iedereen op die informatie heeft om zich te melden om ons met het onderzoek te helpen", zegt hoofdinspecteur Gary Holmes van de politie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee