Eigen L-magazine voor winnaars coveractie

© Bas Quaedvlieg

Moeder Jeanine Teuwen (55) en dochter Ilse Ritzen (34) uit Eijsden zijn de trotse winnaars van de coveractie die De Limburger/Limburgs Dagblad organiseerden bij de lancering van het L-magazine. Dat is de nieuwste zaterdagbijlage van de twee kranten. Jeanine en Ilse winnen een heel eigen L-magazine, met op de cover de foto die van het tweetal werd gemaakt tijdens de fotoactie. Daarnaast staat in het speciaal voor hen gemaakte blad ook een interview met fotoreportage over de moeder en dochter.

Hanneke Drohm

Jeanine en Ilse vertellen hoe ze denken een dagje te gaan shoppen in Maastricht. Niet dus… Zo gauw ze de parkeergarage uitkomen, staat een promotieteam van De Limburger/Limburgs Dagblad de twee al op te wachten. „Of we op de foto wilden voor een actie”, glundert Jeanine. „Wauw, het voelde écht als een cadeautje. We hebben spontaan meegedaan en kozen natúúrlijk voor de tekst ‘Ik ben het zonnetje in huis’.” De voorkant van L-magazine met Jeanine en Ilse als modellen komt in de top tien van mooiste covers. Het publiek kiest daarna massaal voor de foto van moeder en dochter. Ze krijgen maar liefst 24,45 procent van de stemmen en winnen. „Superleuk, we horen – zelfs van wildvreemden – dat de foto zo veel liefde uitstraalt. Mooi hè?”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee