Duitser vindt in koffer verstopte baby's in Hannover

De man vond de twee baby's in een koffer bij hem thuis.

De man vond de twee baby's in een koffer bij hem thuis.© AP

Een man uit het Duitse Hannover heeft in een koffer bij hem thuis twee baby's gevonden die vermoedelijk door zijn vriendin op de wereld zijn gezet. Een van de twee was al geruime tijd dood, de ander leefde nog.

AD

De 19-jarige man vond in eerste instantie alleen de levende baby en belde direct na de vondst daarvan de politie. Toen de hulpdiensten de koffer nog wat beter bekeken, ontdekten ze ook het lijkje van de dode baby. DoodslagDe 22-jarige partner van de man is op haar werk gearresteerd. Zij wordt verdacht van doodslag en poging tot doodslag op de twee kinderen, maar wil nog niets loslaten over de gruwelijke vondst. Ook haar vriend werd gearresteerd, maar hij is inmiddels weer op vrije voeten.De nog levende baby - een meisje - is naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. Met haar gaat het inmiddels weer goed.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee