Kim Kardashian onder schot gehouden door overvallers in Parijs

© ANP

Realityster Kim Kardashian (35) is zondagavond in Parijs onder bedreiging van vuurwapens beroofd van juwelen die miljoenen dollars waard zijn. Vijf gemaskerde mannen, verkleed als politiemensen, hielden de Amerikaanse onder schot in een appartement. Ze is ongedeerd, maar wel 'erg ontdaan'.

AD

Kims echtgenoot Kanye West (39) was tijdens het incident aan het optreden in New York. De rapper brak zijn show plotseling af en vertelde het publiek dat hij weg moest vanwege een 'noodgeval in de familie'.De vrouw van Kanye is in Parijs voor de modeweek die daar op dit moment wordt gehouden. Ze is er samen met haar moeder Kris Jenner en zussen Kendall Jenner en Kourtney Kardashian.Kanye speelde al een uur op het Meadows Festival in Queens, maar stopte midden in een nummer. Een bezoeker van het concert meldt op Twitter dat de assistente van de muzikant hem op het podium iets influisterde. Eerst wilde Kanye niet weg, maar even later pakte hij de microfoon om zich tegenover het publiek te verontschuldigen, voordat hij het podium verliet.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee