Lerares speciaal onderwijs viert huwelijk met klas

© ad

De Amerikaanse Kinsey French heeft alle leerlingen uit haar klas uitgenodigd om haar bruiloft te vieren. De bruid geeft les aan kinderen met het Syndroom van Down. De huwelijksceremonie van de vrouw uit Kentucky zou dan ook alleen compleet zijn met hen erbij.

AD

,,Ze zijn als familie voor me", zegt de vrouw die op 3 juni in het huwelijksbootje stapte, maar waarvan de trouwfoto's nu pas de weg naar het internet hebben gevonden. ,,Ik kon geen speciale dag hebben zonder hen." Alle kinderen kregen een speciale rol toebedeeld. De jongens droegen de ringen en de meisjes mochten bloemenmeisje zijn. Nadien vertelden de dolblije leerlingen dat ze vooral het heerlijke eten en het dansen het leukst vonden. Op Facebook schrijft Kinsey hoe bevoorrecht ze zich voelt dat ze met deze kinderen mag werken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee