Coldplay slaat Nederland over bij nieuwe tournee

© ANP

De Britse band Coldplay komt niet naar Nederland tijdens een Europese tournee volgend jaar. De groep van leadzanger Chris Martin kondigt binnenkort mogelijk meer concerten aan, maar het is niet duidelijk of ons land dan wel op de lijst staat.

AD

Het nieuwe deel van de A Head Full of Dreams-tour begint op 6 juni in het Duitse München en eindigt op 15 juli in het Parijse Stade de France. Tussendoor doet de hitband onder meer Lyon, Wenen, Leipzig, Hannover, Warschau en Brussel aan.Het eerste deel van de huidige tour bracht Coldplay vorig jaar nog wel naar Nederland. De band stond op 23 en 24 juni in de Amsterdam ArenA. De tournee is bedoeld om het gelijknamige album van de band, dat vorig jaar uitkwam, te promoten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee