Max Verstappen verkozen tot 'Driver of The Day'

© Max Verstappen

Max Verstappen is tijdens de GP van Maleisië verkozen tot 'Driver of The Day'.

HBVL

Meteen na de race kreeg Verstappen op het podium te horen dat hij door de F1-fans verkozen werd tot 'Driver of The Day'. De Limburger finishte kort achter teamgenoot Daniel Ricciardo op de tweede plaats.

Verstappen werd beloond voor de strijd die hij tijdens de race leverde met Ricciardo. Andere kanshebbers waren ongetwijfeld Nico Rosberg, die na zijn aanrijding in de eerste bocht een mooie inhaalrace reed, en Fernando Alonso die van op de laatste plaats als zevende wist te finishen. Het is al de vijfde keer dat Verstappen door de F1-fans verkozen werd tot 'Driver of The Day'.Overzicht winnaars 'Driver of the Day-awards':GP van Australië: Romain GrosjeanGP van Bahrein: Romain GrosjeanGP van China: Daniil KvyatGP van Rusland: Kevin MagnussenGP van Spanje: Max VerstappenGP van Monaco: Sergio PerezGP van Canada: Max VerstappenGP van Europa: Sergio PerezGP van Oostenrijk: Max VerstappenGP van Groot-Brittannië: Max VerstappenGP van Hongarije: Kimi RaikkonenGP van Duitsland: Daniel RicciardoGP van België: Lewis HamiltonGP van Italië: Nico RosbergGP van Singapore: Sebastian VettelGP van Maleisië: Max Verstappen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee