Stomdronken koppel berecht voor uitvoeren seksuele fantasie tijdens babysitten

© VUM

Een koppel uit het Belgische Assebroek heeft maandagvoormiddag in de rechtbank drie jaar voorwaardelijke celstraf gekregen voor aanranding van een baby. De beklaagden, T.E. en T.R., hadden in 2013 seks in het bed waar op dat moment ook een anderhalf jaar oude baby lag.

HBVL

De bal ging in juni 2015 rollen nadat de ex-partner van één van de verdachten bezwarende foto’s aantrof op een laptop. Op de foto’s is te zien hoe het stelletje seks had in de onmiddellijke nabijheid van een anderhalf jaar oude baby, op wie ze op dat moment pasten als babysitters. Naar eigen zeggen brachten ze een vreemde, seksuele fantasie in stomdronken toestand in de praktijk.

Het koppel werd eerst vervolgd voor verkrachting, maar het onderzoek toonde aan dat er enkel sprake was van aanranding van de eerbaarheid. De verdachten zaten drie maanden in voorhechtenis. De ouders van de baby kregen elk een schadevergoeding van 2.500 euro toegekend. De baby zelf kreeg een schadevergoeding van 5.000 euro toegekend.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee