'Bill Clinton heeft zoon bij prostituee'

© HBVL

Donald Trump deed tijdens het debat met Hillary Clinton naar eigen zeggen nog zo zijn best om de seksuele escapades van diens man Bill niet te vermelden, maar nu komt de ex-president toch opnieuw in de problemen. Danney Williams beweert immers dat Bill Clinton zijn vader is.

HBVL

Clinton zou in 1985 200 dollar hebben betaald aan de destijds 24-jarige Bobbie Ann Williams om betaalde seks te hebben met de prostituee. Moeder Bobbie zegt zeker te weten dat Bill de vader is van haar ondertussen 30-jarige zoon.

Danney wil nu erkenning van de ex-president. In december 2015 maakte Danney een nieuw Facebook-profiel met de naam Danney Williams-Clinton. Hij deed dat naar eigen zeggen vooral om de aandacht van de Clintons te trekken.

Voorlopig lijkt dat nog niet echt te lukken. Op een reactie van Bill en Hillary blijft het namelijk wachten. In 1999 zou er wel al een DNA-test zijn afgenomen, maar de resultaten daarvan zijn nooit naar buiten gebracht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee