'Rommelige' advertentie op Funda maakt veel los

Print

Het huis dat te koop wordt aangeboden Afbeelding: Funda / Lunshof Makelaardij

Een makelaarsadvertentie die dit weekend op Funda is gezet, heeft voor veel reacties gezorgd op sociale media. Op de foto's van de woning zijn kamers te zien die nauwelijks lijken te zijn opgeruimd. ,,Zo zet je je huis toch niet op Funda?", schrijft iemand.

Het huis in Amstelveen wordt op Funda aangeboden voor 675.000 euro. ,,Maar even de kamers opruimen is te veel gevraagd", zegt iemand op Twitter. Op foto's van de woonkamer, keuken en slaapkamer zijn veel rondslingerende tassen en dozen te zien.

Grap
In de advertentie vraagt de makelaar aandacht voor de ,,heerlijke ligging van het huis en de ruime living aan de tuin". Maar daar hebben veel mensen op social media nauwelijks oog voor. ,,Wat een troep", is een van de reacties. ,,Ik ga er vanuit dat dit een grap is", zegt iemand anders.


In de keuken is ook niet opgeruimd - Foto: Funda / Lunshof Makelaardij

Het zijn slechts een paar van de ruim 8000 reacties op Facebook. Het bericht is daarnaast al zo'n 12.000 keer geliked. ,,En daar gaat het toch om?", merkt een Facebookgebruiker op. ,,Kijk eens naar al die aandacht. Negatieve publiciteit is ook publiciteit!"


En ook de slaapkamer ligt bezaaid met spullen - Foto: Funda / Lunshof Makelaardij

De makelaar kon tot nu toe niet reageren op de ontstane ophef.