Verstappen en Ricciardo gaan de strijd aan op Instagram

Print
Verstappen en Ricciardo gaan de strijd aan op Instagram

Afbeelding: instagram

Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn al voor de Grote Prijs van Japan de strijd met elkaar aangegaan. Op Instagram namen de twee coureurs van Red Bull elkaar verbaal op de hak, naar aanleiding van een ontmoeting met Japanse schoolkinderen. Vanaf morgen nemen Verstappen en Ricciardo het ook in hun bolides tegen elkaar op, op het circuit van Suzuka.

Ricciardo opende de verbale 'fittie' met een foto, waarop hij is te zien met jonge Japannertjes om zich heen. Ook het lachende hoofd van Verstappen steekt ertussenuit. 'Leuk welkom op Suzuka door Max en zijn klasgenoten', schreef de Australiër erbij.

De Nederlander reageerde al snel via hetzelfde sociale medium. Hij plaatste op Instagram een foto van dezelfde ontmoeting met de Japanse schoolkinderen, die allemaal net als Ricciardo met twee vingers omhoog het 'peace-teken' maken. 'De leraar vroeg de klas om Daniels positie binnen het team te noemen', luidt het bijschrift van Verstappen.

Afgelopen zondag eindigden de coureurs van Red Bull als eerste en tweede bij de Grote Prijs van Maleisië, met Ricciardo op de hoogste trede van het podium. Verstappen moest genoegen nemen met de tweede plek.

 

 

Nice welcome to Suzuka from Max & his classmates ??

Een foto die is geplaatst door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op

Speel gratis mee met het Formule 1-spel

Daag je vrienden uit in een subpoule en win!

Voorspel bij elke Grand Prix de kwalificatie & uitslag en maak kans op mooie prijzen.

> delimburger.nl/f1