Italië gooit Pellè uit selectie na weigeren hand bondscoach

© ad

Graziano Pellè is vandaag uit de selectie van de Italiaanse selectie gezet voor het WK-kwalificatieduel met Macedonië. Dat meldt Gazzetta dello Sport. De oud-spits van AZ, Feyenoord en Southampton, die momenteel een duur belegde boterham verdient in China, weigerde gisteravond na zijn wissel tegen Spanje (1-1) de hand van bondscoach Giampiero Ventura.

AD

Bondscoach Ventura is van mening dat de aanvaller zich 'respectloos' gedroeg in de wedstrijd tegen Spanje. Pellè was duidelijk geïrriteerd toen hij werd gewisseld en weigerde de bondscoach de hand te geven. Eerder vandaag bood hij daarvoor zijn excuses aan en zei hij eventuele sancties te accepteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee