Gerard Joling leest ouderen voor in zorginstelling

© ANP

Zanger en anti-eenzaamheidstrijder Gerard Joling (56) heeft vandaag, op Nationale Ouderendag, heel wat senioren tijdens het lunchen een onvergetelijke dag bezorgd. Gerard had namelijk de eer om voor te lezen in een zorginstelling in Nieuw-Vennep.

AD

De lunch werd voor de vierde keer gehouden. Schrijver Jan Siebelink schreef speciaal voor deze editie een verhaal, Dons, over een oude heer in een zorginstelling die terugdenkt aan het kuikentje Dons dat hij als kind had. De schrijver las het verhaal zelf voor aan ouderen in Zwolle.

 

Nationale Ouderendag, voorlees lunch vandaag door mijzelf in Nieuw-Vennep voor de ouderen.

Een video die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Tv-vriend Gordon gaf vanochtend het startsein in Hilversum. ,,Kleine wensen van ouderen in vervulling laten gaan en allemaal door vrijwilligers uitgevoerd! Hartverwarmend weer met die oudjes! Heb jij al een oudje bezocht of meegenomen? Het is nooit te laat!', spoort Gordon de mensen aan.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee