Vrouw met afgebrand huis wint 150.000 euro in Miljoenenjacht

Print
Vrouw met afgebrand huis wint 150.000 euro in Miljoenenjacht

Afbeelding: Screenshot RTL4

Bijna 2 miljoen kijkers zagen gisteravond een bijzondere ontknoping van Miljoenenjacht. Nicolette van Dam ging langs bij de thuiswinnaar in Aalten, maar moest de vrouw in kwestie bezoeken in het huis van haar zus. Reden: haar keuken was afgebrand en haar hele huis zat onder het roet. De vrouw had toen nog geen enkel idee dat Nicolette met een cheque van 150.000 euro bestemd voor haar kwam.

Wanneer mevrouw Van As-Van Dijk Nicolette voor de deur ziet staan, twijfelt ze even of ze haar wel binnen kan laten met de cameraploeg. Ze logeert bij haar zus in huis en die is op het moment nog buiten. Nicolette dringt aan, want waarmee ze komt zou heel welkom zijn. Op dat moment weet de blonde presentatrice nog niet wat er aan de hand is.

Eenmaal op de bank komt het hoge woord er uit. Mevrouw Van As-Van Dijk: ,,Mevrouw u snapt niet hoe gelegen u komt, want mijn huis is zojuist afgebrand." Nicolette reageert verbouwereerd: ,,Dat meent u niet?" ,,Dit is natuurlijk buitengewoon. Mijn keuken is afgebrand en mijn hele huis zit onder het roet, dus ik weet helemaal niet waar ik aan toe ben en dan komt u."Keuken
Ze heeft niet gekeken, vanwege de verjaardag van haar zus. Als Nicolette het bedrag wil opschrijven, roept ze nog: ,,Ik krijg altijd alleen maar bonnetjes voor de Hema." Maar als het bedrag van 150.000 euro op de cheque staat, schieten de tranen in haar ogen. ,,Nee, dit is ongelooflijk. Dit is een droom. Oh, nu heb ik geen zorgen meer."

Miljoenenjacht stond op plek 3 in de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek. De show van Linda de Mol heeft veel kijkers afgesnoept van Heel Holland Bakt. Waar het voor de start van het RTL4-programma nog tegen de 3 miljoen kijkers aanschuurde, waren dat er gisteravond 2,4 miljoen. Het Achtuurjournaal completeerde de top 3 met 2,2 miljoen kijkers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen