Chantal Janzen lijkt opeens sprekend op Barbie

Print
Chantal Janzen lijkt opeens sprekend op Barbie

Afbeelding: Facebook

Chantal Janzen (37) en Carlo Boszhard (47) hebben een hilarische promo opgenomen voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Op haar facebookpagina deelt de blonde presentatrice een filmpje waarin ze sprekend op de Haagsche realityster Barbie lijkt. Carlo doet op zijn beurt op onnavolgbare wijze haar man Michael van der Plas na.

In de beelden maken de door Chantal en Carlo gespeelde Samantha 'Barbie' de Jong en Michael van der Plas een tv-promo voor 'hun nieuwe programma'. ,,Voor RTL5", schreeuwt Michael. ,,Nee, voor RTL4, we hebben promotie gemaakt!" reageert Samantha. 

Het is voor de tweede keer dat er beelden naar buiten komen van het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Eerder kwam er een filmpje uit met Carlo als Timor Steffens, die de nieuwe reeks van het persiflageprogramma aanprijst. 

Het achtste seizoen is vanaf 29 oktober te zien bij RTL4.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen