Extra veel verkeer door start herfstvakantie

Print
Extra veel verkeer door start herfstvakantie

Afbeelding: ANP

Automobilisten moeten vrijdag rekening houden met een extra drukte. Door het begin van de herfstvakantie is er veel verkeer op de weg, zegt de ANWB. De verkeersdienst verwacht lange files.

De eerste files ontstaan al om 13.00 uur, zegt de ANWB. ,,Vooral naar de toeristische gebieden in het midden en zuiden van Nederland zijn veel vakantiegangers onderweg."

Volgens de ANWB zijn de grootste knelpunten de A1 tussen Apeldoorn en Hengelo, de A12 tussen Utrecht en Zwolle, de A28 tussen Utrecht en Zwolle en de A50 tussen Apeldoorn, Arnhem en Eindhoven.

Vrijdag begint de herfstvakantie voor de regio's Midden- en Noord-Nederland. Waarschijnlijk zijn de files rond 19.00 uur weer opgelost.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen