'Doodgewone' Kenneth wordt internethit na debat Trump en Clinton

Print
Niet Donald Trump, niet Hillary Clinton, maar een willekeurige man uit het publiek stal de show tijdens het verhitte Amerikaanse verkiezingsdebat afgelopen nacht. Kenneth Bone viel op door zijn burgerlijke verschijning en wordt nu als held op het internet verwelkomd.

Bone - een voormalig manager van een pizzaketen - mocht rond het einde van de'verbale vechtpartij' een vraag stellen aan de twee presidentskandidaten. De doodgewone autoliefhebber vroeg hoe de kandidaten aan de energiebehoefte van Amerika gaan voldoen, terwijl ze de emissie van schadelijke stoffen tegengaan op een manier die niet ten koste gaat van banen. 

Een doodnormale en logische vraag, zou je denken. Maar door zijn opvallende rode trui, vaderlijke snor en eerlijke toon werd de zwevende kiezer uit Missouri een regelrechte internetsensatie. Gevolg? Tienduizenden tweets, eenfacebookpagina met duizenden volgers en een eigen Subreddit. 

Zo wilde voormalig president Bill Clinton zeker de hand van Ken schudden.

Ook de Halloween-outfit van dit jaar is al geregeld

En, om de avond compleet te maken: een foto met wegwerpcamera.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen