Gezin verliest drie kinderen na drie verschillende ongevallen

© ANP

Een kroostrijk gezin uit het Oost-Vlaamse Stekene is deze week voor de derde keer een kind verloren bij een tragisch verkeersongeval. Lotte Ceuppens (26) verloor dinsdag, net als haar broer en zus dat eerder gebeurde, de controle over het stuur. ,,Ik weet niet hoever mijn draagkracht nog reikt", zegt haar moeder tegen Het Laatste Nieuws.

AD

Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag in het Zeeuwse Axel. De auto van Lotte Ceuppens lag op zijn dak in een gracht naast de weg. De zwaargewonde jonge vrouw moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.Ze werd in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis, maar overleed er later op de avond aan haar verwondingen. ,,Wat er precies gebeurd is, weten we nog niet", zegt broer Sander tegen dezelfde krant. OngevallenNegen kinderen brachten vader Willy en moeder Kris samen op de wereld. In 1998, 18 jaar geleden, sloeg het noodlot voor het eerst toe toen hun zoon Bram, amper 19, met zijn auto tegen een muur in het centrum van Stekene klapte. Nog geen acht jaar later verloor hun dochter Joke de controle over het stuur op de parallelweg van de E34 tussen Stekene en Moerbeke. Acht maanden lang lag ze in een coma voor ze overleed. Slechts 21 jaar werd ze.Gebroken,,Dit is het derde kind dat ik verlies", zei moeder Kris in een korte reactie. ,,Ik weet echt niet meer hoever mijn draagkracht nog reikt."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee