Killerclown is slecht voor hobby

Print
Killerclown is slecht voor hobby

Afbeelding: De Limburger

Stephan Rikmanspoel zou vandaag als horrorclown op de spooktocht Freaky Friday in Nederweert verschijnen. Na alle ophef over killerclowns is hij in die hoedanigheid niet meer welkom.

Stephan Rikmanspoel uit het Gelderse Oene baalt er stevig van. Hij zou vandaag als horrorclown inclusief kettingzaag verschijnen op de spooktocht en halloweenmarkt in Nederweert. Maar door alle gedoe over killerclowns in Oss, Rotterdam, Almere en andere plaatsen in Nederland heeft de organisatie van Freaky Friday besloten dat de horrorclown vandaag niet in Nederweert hoeft te verschijnen. 

Als we ellende aan de voorkant kunnen voorkomen, dan doen we dat”, meent Thijs Linsen, voorzitter van de Ondernemersvereniging Nederweert die het griezelspektakel organiseert. De griezelfiguren die daarbij horen, huurt de ondernemersvereniging in bij het bureau Spooktocht.com in Berg en Dal. „Het bureau vond dat we ondanks alle ophef best een horrorclown met motorzaag in konden huren, maar wij hebben gezegd dat we dat dus absoluut niet willen”, aldus Linsen...

Klik hier voor het hele artikel en probeer de krant digitaal vier weken gratis.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje