Zwaargewonde in auto door foutje met vuurwerk

Print
Zwaargewonde in auto door foutje met vuurwerk

Afbeelding: AD

Een 24-jarige Dordtenaar is zwaargewond geraakt door ontploffend vuurwerk in zijn auto. Hij had het vuurwerk uit zijn auto willen gooien, maar dat ging mis en het explodeerde al in de wagen. De man liep ernstig beenletsel en brandwonden op.

De forse knal op de Noordendijk leidde in de nacht van donderdag op vrijdag tot meerdere meldingen bij de politie. De bestuurder lag op straat en was niet aanspreekbaar. De auto was in brand gevlogen.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vrijdagochtend aan de politie vertelde hoe de vork in de steel zat. De politie gaat uit van een ongeval. De brandweer had het vuur snel onder controle. 
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen