Zo moet gigapretpark eruit komen te zien

De plannen voor Nature Wonder World zijn nog steeds springlevend. Ondernemer Jean Gelissen maakt zich op voor de beslissende finale. Maar het wordt wel nog een helse klus. Hij moet nog driekwart miljard euro ophalen om zijn droom werkelijkheid te laten worden.
Print

Eigenlijk had Jean Gelissen - bekend van attractiepark Toverland in Sevenum en afbouwbedrijf Gepla in Stein - eerst het hele bedrijfsplan integraal klaar willen hebben, alvorens het definitieve ontwerp voor Nature Wonder World (NWW) te presenteren.

Maar de angst voor lekken heeft hem toch doen besluiten, eerder naar buiten te treden. Hij wil het verhaal zelf vertellen en niet dat anderen voor hem dat vertellen. Dat risico is niet ondenkbaar, omdat hij inmiddels Provinciale Staten van Limburg, de gemeenteraad van Brunssum en andere personen geïnformeerd heeft over de laatste versie van het plan om in Brunssum een gigapretpark te bouwen. 

Bijgevoegd een aantal artist impressions van het imposante Nature Wonder World, dat in Brunssum moet verrijzen.

Lees meer in De Limburger en bekijk: Nature Wonder World wordt fors duurder

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →