Zo moet gigapretpark eruit komen te zien

De plannen voor Nature Wonder World zijn nog steeds springlevend. Ondernemer Jean Gelissen maakt zich op voor de beslissende finale. Maar het wordt wel nog een helse klus. Hij moet nog driekwart miljard euro ophalen om zijn droom werkelijkheid te laten worden.
Print

Eigenlijk had Jean Gelissen - bekend van attractiepark Toverland in Sevenum en afbouwbedrijf Gepla in Stein - eerst het hele bedrijfsplan integraal klaar willen hebben, alvorens het definitieve ontwerp voor Nature Wonder World (NWW) te presenteren.

Maar de angst voor lekken heeft hem toch doen besluiten, eerder naar buiten te treden. Hij wil het verhaal zelf vertellen en niet dat anderen voor hem dat vertellen. Dat risico is niet ondenkbaar, omdat hij inmiddels Provinciale Staten van Limburg, de gemeenteraad van Brunssum en andere personen geïnformeerd heeft over de laatste versie van het plan om in Brunssum een gigapretpark te bouwen. 

Bijgevoegd een aantal artist impressions van het imposante Nature Wonder World, dat in Brunssum moet verrijzen.

Lees meer in De Limburger en bekijk: Nature Wonder World wordt fors duurder

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen