Bestuurder zonder rijbewijs verliest vriendin en kind bij auto-ongeval

Print
Bestuurder zonder rijbewijs verliest vriendin en kind bij auto-ongeval

Afbeelding: hbvl

Niets bleef er over van de wagen van de Belgische Nathanael Streel (28). Donderdag veroorzaakte hij een aanrijding waarbij zijn verloofde en hun baby van net geen drie maanden oud om het leven kwamen. Nu blijkt dat zijn rijbewijs slechts enkele dagen eerder was ingetrokken.

De kranten L’Avenir en La Nouvelle Gazette konden de identiteit van de slachtoffers achterhalen. Moeder Caroline Mairesse was amper 18 jaar oud, haar dochtertje Giulia net geen drie maanden. De jonge moeder was verloofd met de tien jaar oudere Nathanael Streel (28).

Maar eigenlijk hadden Caroline en Giulia nooit mogen sterven, want Nathanael had donderdagochtend niet achter het stuur mogen zitten. De man heeft een rijverbod tot januari 2017, nadat hij pas vorige week door de politie werd aangehouden, zo melden de Franstalige kranten vrijdag. Waarom zijn rijbewijs werd ingetrokken, is niet duidelijk.

Perte totale

Nathanael probeerde met zijn Ford een ander voertuig in te halen. Een aankomende oplegger kon hij niet ontwijken en zo kwam het tot een frontale botsing.