Trump daagt Clinton uit drugstest te doen voor laatste debat

Print
Trump daagt Clinton uit drugstest te doen voor laatste debat

Afbeelding: ANP

Donald Trump heeft vanmiddag een oproep gedaan aan Hillary Clinton om, voorafgaand aan het laatste debat van woensdag, een drugstest te doen. Trump zou het vermoeden hebben dat de politica tijdens het vorige debat onder invloed was.

,,Atleten moeten drugstest doen", zei Trump vanmiddag bij een verkiezingsbijeenkomst in Portsmouth, New Hampshire. ,,Wij zouden een drugstest moeten doen voorafgaand aan het debat, want ik weet niet wat er met haar aan de hand is. Aan het begin van het laatste debat was ze vol energie. Maar aan het einde kon ze amper haar auto bereiken."

Trump bezocht New Hampshire in verband met de huidige drugsproblematiek aldaar. In korte tijd overleden er talloze Amerikanen aan de gevolgen van een overdosis heroïne. Na de gelekte e-mails van Clinton lijkt de drugsproblematiek nu de nieuwste troef van Trump om Hillary mee aan te pakken.

Plan
,,We moeten deze crisis stoppen en dat zullen we doen ook", bezwoer Trump zijn toehoorders in Portsmouth. Hij ontvouwde zijn uitgebreide plan om de drugsproblemen in de stad aan te pakken en gaf aan ook zelf een drugstest te willen doen, indien nodig. ,,Ik ben daar toe bereid", zei Trump.

Het derde en laatste tv-debat tussen Trump en Clinton vindt komende woensdag plaats in Las Vegas.