Bloedstollende Miljoenenjacht: twee miljoen kijkers

Marja twijfelt: doorspelen of naar huis gaan met 276.000 euro?

Marja twijfelt: doorspelen of naar huis gaan met 276.000 euro? © Screenshot RTL4

Bijna twee miljoen mensen hebben zondagavond gezien hoe kandidate Marja 168.000 euro en vervolgens 147.000 euro weigerde in de spelletjesshow Miljoenenjacht. Haar lef werd beloond: ze ging uiteindelijk naar huis met een geldbedrag van 276.000 euro.

Maxime Segers

Het werd bloedstollend spannend toen Marja de stoute schoenen aantrok en besloot nog twee koffers te openen, terwijl het koffertje met 2 miljoen euro het enige hoge bedrag was dat over bleef.Op Twitter werd Marja's beslissing het gesprek van de avond. ,,Nu stoppen!" en ,,Kappen nou! Cashen die hap!", klonk het onder meer.Bij het derde bod van de bank stond de zenuwachtige Marja voor een uitdaging: genoegen nemen met 276.000 euro of toch doorspelen. Presentatrice Linda de Mol riep nerveus uit: ,,Ik wil wel dat je doorgaat, maar ik weet niet of mijn hartslag dat aankan!"Tot genoegen van het publiek in de studio en thuis op de bank, koos de brunette voor het geldbedrag.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee