Loterijwinnaar van 168 miljoen al dagen niet op werk

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie© AFP

Waar is de man die vorige week dinsdag 168 miljoen euro won met EuroMillions in het Belgische Schaarbeek? Dat vragen zijn collega-straatvegers bij Bruxelles-Propreté zich af. Sinds woensdag is hij niet meer op het werk verschenen.

AD

,,Van de ene dag op de andere is hij niet meer komen opdagen'', vertellen zijn collega's. Of de 45-jarige Franstalige vader van vier kinderen ooit nog terugkomt, weten ze niet. Alhoewel hij waarschijnlijk nooit meer hoeft te werken geven ze bij de Nationale Loterij in België wel de raad mee om in het begin gewoon normaal verder te leven. Tot het nieuws van de winst een beetje is doorgedrongen. De winnaar van 168 miljoen vertrouwde aan de organisatie van de loterij toe dat de winst voor hem als een schok kwam. ,,Ik kon het nauwelijks geloven. Ik besefte pas wat me overkomen was, toen ik weer thuis was en achter mijn computer alles nog een keer controleerde'', vertelde hij eerder.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee