Ontvoerde peuter Insiya is vermoedelijk in Duitsland

© AD

De 2-jarige Insiya Hemani, die op 29 september ontvoerd werd vanaf de Anfieldroad in Watergaafsmeer, verblijft vermoedelijk in Duitsland.

AD

Dat meldt de politie. Het rechercheteam dat de ontvoering van Hemani onderzoekt sluit niet uit dat ze op korte termijn weer verplaatst zal worden. Het is onbekend of ze met haar vader reist of met een andere persoon. De recherche vraagt opnieuw dringend uit te kijken naar het meisje en via 112 contact op te nemen met de politie wanneer zij ergens wordt gezien. OvermeesterdHet meisje werd op de ochtend van 29 september door drie mannen met geweld uit een woning in Watergraafsmeer meegenomen. Eén van de ontvoerders kon direct worden aangehouden nadat hij door buurtbewoners werd overmeesterd. Een tweede verdachte is een dag later opgepakt toen hij zich met zijn advocaat meldde op het politiebureau in Amsterdam. Beide mannen zitten nog vast.De politie gaat ervan uit dat de vader van de peuter achter haar ontvoering zit.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee