Is dit allerdomste winkeldief ooit?

© Twitter

De politie van de Britse plaats Northampton heeft een opmerkelijke foto verspreid van een winkeldief die zonder te betalen een pak luxaflex meenam. De man had de raamdecoratie in zijn broek en jascapuchon geschoven, maar erg onopvallend had hij dat niet gedaan.

Tom Tates

Toen de man met zijn 'bult' de woonwinkel wilde verlaten werd hij natuurlijk direct gesnapt door personeel. Hij trok de luxaflex razendsnel uit zijn kleding, gooide het pakket weg en rende keihard de straat op. Na een korte achtervolging lukte het de dief te ontsnappen. Volgens de politie is de foto vrijgegeven om de identiteit van de man te achterhalen en hem vervolgens aan te houden. Britse media spreken nu al van de allerdomste winkeldief ooit. Op sociale media is de man inmiddels razend populair, zo blijkt uit een groot aantal reacties op Twitter.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee