Sylvies tv-comeback scoort plek in top 10 kijkcijferlijst

Print
Sylvies tv-comeback scoort plek in top 10 kijkcijferlijst

Afbeelding: ANP

De tv-comeback van Sylvie Meis op de Nederlandse televisie is redelijk bekeken. Samen met collega-presentator Jeroen van der Boom heeft ze een plek in de top tien veroverd met de eerste aflevering van Wedden dat ik het kan!. De zaterdagavondshow op SBS6 trok 849.000 kijkers en staat daarmee op de negende plek van de kijkcijferlijst.

Sylvie en Jeroen willen met het programma het zaterdagavondgevoelweer terugbrengen bij de kijker. ,,Dat gevoel van 'met natte haren op de bank' zoals het Wedden Dat van vroeger met Jos Brink en Sandra Reemer", zei Jeroen daarover. De kijkcijfers van de eerste aflevering zijn dan ook een hoopvol begin.

Of er de komende week net zoveel mensen klaarzitten voor de SBS6-show is de grote vraag. De commerciële concurrent RTL4 komt dan pas met hun hitprogrammering. Linda de Mol keert terug met Ik hou van Holland en voorafgaand aan dat programma is de TV-kantine te zien. Gisteravond koos de zender voor cabaret. De registratie van de show van Brigitte Kaandorp wist 880.000 kijkers te boeien.