Gaat Philippe Geubels te ver in zijn nieuwe programma?

© HBVL

Lachen met dingen waarmee je eigenlijk niet hoort te lachen, het is een van de dingen waarmee Philippe Geubels uitpakt in zijn nieuwe programma 'taboe' op één. In een unieke mix tussen human interest en comedy wordt elke keer een ander taboe aangepakt.

HBVL

Hij bezoekt mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen om er vervolgens samen met hen tóch mee te lachen. Zo gaat hij onder anderen langs bij gehandicapten en terminale patiënten.

Bij één kijken ze enorm uit naar de komst van het nieuwe programma: In de eerste plaats omdat een topper als Philippe Geubels een programma gaat maken voor de zender maar ook omdat het vertrekt van een erg leuk en spannend idee. "Het kleurt wat buiten de lijntjes, maar dan is Philippe op zijn best. Én we krijgen ook een nieuwe kant van hem te zien, als iemand die met veel warmte en empathie, oprecht nieuwsgierig is naar de verhalen van andere mensen. Ik kijk geweldig uit naar deze opwindende samenwerking." klinkt het bij de openbare omroep. Philippe zelf geeft aan dat het een van de grootste uitdagingen uit zijn carrière is.

Het programma zal in het najaar van 2017 op Belgische tv-zender één te zien zijn.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee