Vader deelt schokkende foto van dochter (14) om andere tieners te waarschuwen

© Facebook

Ze had haar vader verteld dat ze bij een vriendin bleef slapen, maar eigenlijk kochten ze een fles wodka om samen uit te drinken in het park. Een beslissing die haar bijna het leven kostte. Om andere tieners te waarschuwen voor de gevaren van bingedrinken, deelde haar vader een schokkende foto van zijn dochter in het hospitaal.

HBVL

Tyler Spedding (14) en haar vriendin waren via een volwassene aan de alcoholische dranken geraakt. Maar nadat ze een fles wodka uitgedronken hadden, werd Tyler onwel. Ze werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar ze kunstmatige beademing nodig had.

De volgende ochtend postte haar vader Jarrod (43) uit het Engelse Burnley een schokkende foto van zijn dochter op Facebook. Hij schreef daarbij onderstaande tekst:

,,Aan alle vrienden van Tyler. Dit gebeurt er wanneer jullie je ouders vertellen dat jullie bij elkaar blijven slapen en jullie denken dat het slim is om eigenlijk een fles wodka uit te drinken in het park. Tyler is nog steeds niet wakker en ligt sinds gisteravond 22 uur in het ziekenhuis. Dit kon veel slechter afgelopen zijn. Kinderen, blijf weg van alcohol tot jullie oud genoeg zijn. Het is niet stoer en het is niet slim. Er is een reden waarom je pas vanaf 18 jaar alcohol mag kopen. Tyler is 14! Laat dit een lesje zijn voor jullie allemaal. En laat ons hopen dat alles goedkomt met haar.”

Nadien werd de vader van overal ter wereld bedankt. Dat heeft hij verteld aan The Sun. ,,Tyler is nu thuis. Ze heeft het nog steeds moeilijk, maar ze leeft nog. Mijn post werd bijna 19.000 keer gedeeld en ik word van overal ter wereld bedankt om de levens van andere kinderen te redden. Ik ben blij dat mijn bericht nut heeft gehad.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee