Canadese verpleegster verdacht van moord op acht patiënten

© AD

Een Canadese verpleegster wordt ervan verdacht acht oudere patiënten te hebben vermoord. De 49-jarige vrouw werkte voor twee vestigingen van een zorginstelling in de staat Ontario.

AD

De verpleegster zou de patiënten een bepaald medicijn hebben gegeven, welk medicijn dat was wilde de politie niet bekendmaken. Ook het motief van de vrouw is nog onduidelijk.De moorden vonden plaats in instellingen in de plaatsen Woodstock en London. De verpleegster uit Woodstuck vertrok ongeveer 2,5 jaar geleden bij de instelling Caressant Care. Ze is in staat van beschuldiging gesteld in acht gevallen van moord in de afgelopen jaren. De patiënten stierven tussen 2007 en 2014. Volgens de politie is het mogelijk dat de vrouw in de loop van de tijd meerdere slachtoffers heeft gemaakt. Caressant Care is een private zorginstelling met 15 instellingen in Ontario.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee