Vrouw (83) ligt vier dagen hulpeloos in tuin, maar leeft nog

© AD

Een 83-jarige vrouw uit Klarenbeek Voorst (Gelderland) heeft door een ongelukkige val vier dagen en drie nachten in haar eigen tuin gelegen. De vrouw maakt het volgens de politie ondanks de koude nachten van de afgelopen tijd naar omstandigheden goed. Zij is opgenomen in het ziekenhuis.

AD

De politie vond de vrouw gisteren in haar grote tuin na een melding van familie dat ze al een paar dagen niet meer gezien was en dat haar voordeur open stond. De vrouw was vrijdagmorgen naar buiten gegaan om de krant uit de brievenbus te halen. Daarbij kwam ze ten val en kon niet meer zelfstandig overeind komen. Toen de agenten haar vonden was ze onderkoeld en verward. Omdat ze zich al een beetje grieperig voelde had ze zich extra warm aangekleed en volgens de politie is dat haar redding geweest.Geen telefoon mee

De vrouw woont op een landgoed van meerdere hectares groot en daardoor is het niemand opgevallen dat de voordeur open stond. Ze had geen telefoon bij zich en kon ook niet op die manier hulp inroepen. Zij vertelde dat tijdens haar noodgedwongen verblijf in de tuin zelfs de reeën op twee meter afstand naar haar waren komen kijken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee