Brit 'brandmerkt' dates met tatoeages

© Twitter

De Brit Ryan Wibberley zegt behoorlijk wat vrouwen over te hebben gehaald om niet alleen seks met hem te hebben, maar ook om zijn naam of bijnaam 'Wibbo' te laten tatoeëren. Zijn laatste verovering, de 20-jarige Kourtney Leigh, heeft zelfs zowel Ryan als Wibbo op haar voorhoofd laten zetten.

AD

De 23-jarige Wibberly is een amateur-tatoeërder en vader van drie kinderen. Alle tatoeages zet hij dan ook zelf. Bij hoeveel van zijn veroveringen hij zijn naam al mocht tatoeëren, is niet bekend. Maar volgens hem is het vooral erg grappig, vertelt hij aan The Sun. ,,Ik word dronken en pak mijn tatoeagemachine. Het is grappig. Ik maak geen misbruik van ze, want ze willen het zelf.'' Naar eigen zeggen staat de naam Ryan of Wibbo op de nekken, armen, vingers en achterwerken van diverse dames.Of de dames na het krijgen van de tatoeages nog steeds zo blij zijn met hun plaatjes, weet Wibberly niet. ,,Ik onthoud de namen van die meisjes niet. Ze zijn slechts one-night-stands. Ik weet niet of ze er spijt van krijgen, ik zie ze na een feestje nooit meer'', aldus de Brit.

Brandmerken

Kourtney Leigh is de huidige vriendin van Wibberley en ook zij heeft zijn naam op haar lichaam staan. Meerdere keren zelfs: op haar borst en in haar nek staat 'Ryan', boven haar ene wenkbrauw 'Wibbo' en boven de ander opnieuw 'Ryan'. ,,Ik heb haar gebrandmerkt als de bonen van Heinz.'' Overigens heeft Wibberley zelf ook een naam op zijn lijf staan. ,,Ik heb Kourtney's naam op mijn hand.''Hoewel velen misschien kritiek hebben op Leigh's keuze voor de tatoeages, zegt zij zich hier niets van aan te trekken. ,,Ik doe het omdat hij paranoïde is en omdat hij me wilt brandmerken. Hij denkt dat andere mannen dan hun interesse verliezen. Het maakt me niet echt uit wat andere mensen over me zeggen.''Leigh en Wibberley zijn sinds afgelopen februari een koppel. Toen werd Wibberley vrijgelaten uit de gevangenis, nadat hij elf maanden vast zat voor discriminatie en bedreiging met een mes.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee