Chantal zet Evers voor het blok: vanavond slaap ik bij je

© ANP

Chantal Janzen heeft vanochtend Edwin Evers in zijn radioshow overgehaald om mee te doen aan haar programma Chantal blijft slapen. De blonde presentatrice zette de Radio 538-dj tijdens de uitzending voor het blok. Na veel twijfel en gestotter zegde Evers uiteindelijk toe. Janzen: ,,Ik heb nog nooit zoveel moeite gedaan om me aan te bieden bij een man."

AD

Evers belde Janzen op in de veronderstelling dat ze een PR-praatje gaat doen voor het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen. De RTL4-ster heeft echter een andere missie: de presentator overhalen om mee te doen aan haar programma. Als Evers haar vraagt hoeveel afleveringen er zijn opgenomen, ziet ze haar kans schoon.,,Nou heel veel", countert Janzen, die vervolgens het onderwerp draait. ,,Ik knal hem er meteen in. Edwin, jij hebt ooit geroepen: 'ik kom'. Er is echter nog nooit een datum gekomen. Ik heb het idee dat jij er onderuit probeert te komen." De ochtendjock denkt dat hij het verzoek makkelijk kan afwimpelen. ,,Jij hebt me ooit gevraagd, maar ik heb inderdaad geprobeerd het zo lang mogelijk uit te stellen. Dat is tot nu toe zeer goed gelukt. Dit seizoen ook weer, want je bent al bijna klaar met opnemen, dus dat is helemaal goed." Wat hij niet weet, is dat Janzen het plan heeft gesmeden om vandaag bij hem te blijven slapen. ,,Wat heb je vandaag te doen Edwin? Ik wil nu dat het gebeurt, Edwin. Je kan er nu niet meer onderuit. Ik kom gewoon vandaag naar je toe." Evers denkt dat de winnares van Zilveren Televizier-Ster bluft: ,,Dat doe je toch niet."Geraldine KemperZe reageert: ,,Ik heb nog nooit zoveel moeite gedaan om me aan te bieden bij een man. Ik ga vandaag komen ja. Ik ga de hele productie erop zetten. Jij dacht dat ik je gewoon belde voor een PR-praatje, maar wij dachten we gaan hem nu gewoon voor het blok zetten." Evers heeft door dat hij er niet meer onderuit komt en hij antwoordt vertwijfeld: ,,Nou ja, eh, jezus wat is dit nou weer. Nou ja, eh. Deal!"Janzen is juichend aan de telefoon te horen. Het wordt een drukke dag voor haar, want ze heeft de afgelopen nacht doorgebracht bij Geraldine Kemper, vertelde ze aan het begin van het gesprek. Met een knipoog zei ze tegen Evers: ,,Heb je die fotoshoot in de Linda gezien met Geraldine en Kim Feenstra, die hebben we nog eens dunnetjes overgedaan."De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Chantal blijft slapen is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL4. Daarin is te zien hoe ze blijft logeren bij The Voice of Holland-presentator Martijn Krabbé.

De foto in de Linda waar Chantal op doelde:

 

Good Night....

Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee