Niersteen blijkt baby

© Facebook

De meeste ouders hebben negen maanden om zich voor te bereiden op de komst van een nieuwe spruit, maar twee nieuwbakken ouders uit de Amerikaanse staat Georgia hadden welgeteld een uur. Moeder Stephanie Jaegers ging naar het ziekenhuis omdat ze last dacht te hebben van nierstenen, maar ze bleek hoogzwanger te zijn.

AD

Jaegers had enorme last van haar buik en ging daarom naar het ziekenhuis. Tijdens de controle vroeg de arts haar hoe lang ze zwanger was. Daarop vertelde Jaegers hem dat ze niet zwanger was, sterker nog, ze was ongesteld. De dame was vanzelfsprekend nogal verbaasd toen er daarna in de operatiekamer om een echo werd gevraagd. ,,Ik was nogal in shock", vertelt Jaegers aan CNN. Haar man, Michael Jaegers, was minstens zo verbijsterd. ,,Ik ging van het googlen naar 'behandelingen nierstenen' naar een paniekaanval over het feit dat we niet alleen zwanger waren, maar dat de baby er binnen een uur zou zijn", schreef hij op zijn Facebookpagina. Stuitligging De bevalling liep daarnaast niet zonder problemen. Het kindje lag in de stuitligging: ,,Hij zat en zijn voeten zaten helemaal bij z'n hoofd", vertelde Jaegers.Ondanks de emotionele achtbaan waar Stephanie en haar man in sneltreinvaart in terecht kwamen, voelde alles goed toen ze hun zoontje Shaun in hun armen sloten: ,,Op dat moment ging alle angst weg en begin je te denken dat het zo had moeten zijn. Dit is goed."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee