‘Vastelaovend ein serieuze zaak’

© BCL Treffen

Voor ondernemers, managers en carnavalsliefhebbers is er op woensdag 16 november de bijeenkomst ‘Vastelaovend ein serieuze zaak’ over de serieuze kant van carnaval in 't Roadhoes in Blerick.

Ingrid Lemmens

Drie sprekers zullen het podium betreden om hun verhaal te doen over het feest der feesten. Tijdens het event wordt gerobeerd om bezoekers het inzicht te geven over wat ze van het volksfeest kunnen leren.

De drie sprekers zijn: Karel Noordzij, oud topman van de NS en Schiphol. Hij vraagt de aanwezigen of zij al een hofnar hebben en vertelt over de lessen uit het Bossche Carnaval. De tweede spreker is de Duitse historicus Marcus Leifeld. Hij komt spreken over carnaval in Keulen en de economische impact. Als derde is gedeputeerde Ger Koopmans aan het woord. Hij spreekt over de rol van de overheid bij het volksfeest. De opening wordt verricht door wethouder Vera Tax en de presentatie is in handen van Sander Mattheijssen.

Het programma begint om 15:00 uur en is om 19:00 uur afgelopen. Kaarten hier gekocht worden en kosten 44 euro.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee