Studente crasht tegen politieauto na topless selfie achter het stuur

© hbvl

Miranda Rader zal de volgende keer minstens twee keer nadenken voor ze een selfie neemt achter het stuur. De 19-jarige studente uit Texas ramde namelijk een politieauto toen ze topless een foto naar haar vriend wilde sturen.

hbvl

Rader was onderweg naar de campus toen ze met een open wijnfles in haar SUV het idee kreeg om een topless selfie naar haar geliefde te sturen. Slecht idee, want niet veel later reed ze in op een politieauto.

“Ze probeerde haar bloes nog terug aan te trekken”, vertelt agent John Sartell. “Ik vroeg haar dan ook waarom ze niet volledig aangekleed was. Waarop ze zei dat ze een selfie aan het nemen was voor haar vriend.” De vrouw gaf toe dat ze ook eerder op de avond al gedronken had en dat de wijnfles daar vandaan kwam. “Ze zei dat ze een kwart van de fles opgedronken had”.

Volgens het politierapport vertoonde Rader tekenen van dronkenschap. Ze faalde namelijk op enkele testen en haar ogen draaiden voortdurend weg. De vrouw is momenteel vrij nadat ze een borgsom van 2000 dollar betaalde.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee