'Spot-on' Kirsten (26) blaast jury The Voice omver

© AD.NL

De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland heeft opnieuw een supertalent opgeleverd. De 26-jarige Kirsten uit Echt knalde vrijdagavond van de buis en coaches Ali B, Miss Montreal, Guus Meeuwis en Waylon zijn lyrisch. De in Limburg geboren maar in Amsterdam woonachtige Kirsten zal in de talentenjacht worden begeleid door Miss Montreal, die haar 'spot-on' noemde.

AD.NL

De brunette auditeerde met een eigen versie van 'Seven Nation Army' van The White Stripes. Gekleed in een jumpsuit met bloemetjespatroon en oranje hakken met plateauzolen zong ze volgens Miss Montreal 'zeer gemakkelijk'. ,,Dat slaat nergens op'', klonk het nadat alle rode stoelen voor Kirsten omdraaiden. Ze werd door Ali B. 'een cadeau' genoemd en Guus werd door de twintiger uit zijn stoel geblazen. Ook Waylon was lovend. ,,Je stond boven het liedje.''WonderlandsKirsten Berkx is niet onbekend met de muziekwereld. Ze treedt op als Lady Dandelion: een duoproject met violist Sietse van Gorkom (33), die speelde bij The Kyteman Orchestra, Red Limo String Quartet en Janne Schra. In januari kwam hun single 'Lonesome Boy', afkomstig van het album Wonderlands, uit.Vorige week was het soultalent Dwight Dissels die de TVOH-jury omver blies met zijn vertolking van 'End of the Road'.

KijkcijferhitDe kijkcijfers van The Voice of Holland blijven stijgen. Vrijdagavond stemden 2.895.000 kijkers af op de 'blind auditions'. TVOH opende het zevende seizoen vorige week met 2.761.000 kijkers.

Vorig jaar trok de tweede aflevering van de talentenjacht 2,4 miljoen kijkers. Dat de kijkcijfers in de lift zitten, stemt RTL tevreden. 'In de doelgroep boodschappers van 20 tot 49 jaar hadden we vrijdagavond een zenderaandeel van 49,5 procent. Het was de best bekeken tweede aflevering van The Voice sinds het derde seizoen in augustus 2012', zegt een woordvoerder van RTL.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee