Reljeugd veroorzaakt echte horror bij Horrorhuis

Een horrorkinderkamer in het Horrorhuis in Oss.

Een horrorkinderkamer in het Horrorhuis in Oss. © Brabants Dagblad

Voor een spookhuis in Oss is vrijdagavond een massale vechtpartij uitgebroken. Daar was een groep van zo'n dertig jongeren bij betrokken die al heel de week voor overlast zorgt in het centrum van de Brabantse plaats.

AD

De groep gooide met glas en sloeg volgens getuigen met stokken. In de Koornstraat was veel publiek op de been voor het Horrorhuis, een tijdelijk spookhuis. Door de vechtpartij ontstond paniek, met huilende moeders en kinderen. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse en dreef de groep uiteen. Er werd niemand aangehouden en er raakte voor zover bekend niemand serieus gewond.In het centrum is het al heel de week raak. Maandag werden twee jongens mishandeld, donderdag eindigde een Halloweenavond grimmig doordat jeugd met vuurwerk begon te gooien. Het Horrorhuis is een initiatief van een groep moeders die met het themahuis geld wil inzamelen voor Sinterklaascadeutjes voor kinderen en kerstpakketten voor minderbedeelden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee