Verstappen tevreden: De auto voelde heel goed aan

© ANP

Max Verstappen miste een groot deel van de eerste training voor de Grand Prix van Mexico door oververhitte remmen, maar was tevreden over zijn zevende tijd in de tweede training. ,,De auto voelde vooral heel goed aan op de mediumbanden en dat is een goed teken voor de race op zondag'', zei de Limburgse coureur van Red Bull na afloop van de trainingsdag.

ANP

Verstappen was in de tweede sessie 0,829 seconde minder snel dan de Duitser Sebastian Vettel, die in zijn Ferrari de beste rondetijd klokte op het Autódromo Hermanos Rodríguez in Mexico-Stad.

,,Het was natuurlijk niet ideaal dat ik veel trainingstijd verspeelde in de eerste sessie en ik ben ook nog niet helemaal tevreden over de afstelling van de auto, maar ik heb in de tweede training wel de juiste snelheid gevonden voor de langere runs. Ik denk dat we zondag in de race weer vooraan mee kunnen'', concludeerde Verstappen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee