'Actrice Meghan Markle verovert hart prins Harry'

Print
'Actrice Meghan Markle verovert hart prins Harry'

Fotomontage: AD Afbeelding: Getty, ANP

Prins Harry heeft de Amerikaanse actrice Meghan Markle aan de haak geslagen, melden verschillende Engelse media. Markle zou de prins afgelopen mei in Toronto hebben ontmoet tijdens de lancering van de Invictus Games, een wedstrijd voor veteranen waar prins Harry de bedenker van is. De broer van kroonprins William zou volgens een ingewijde 'smoorverliefd' zijn op de brunette.

De Engelse prins zou volgens de ingewijde gelukkiger zijn dan hij in jaren is geweest. ,,Ze genieten van elkaars gezelschap en je kunt wel zeggen dat ze elkaar heel graag zien. Er is een duidelijke chemie tussen hen.''

Kensington Palace geeft tegen US Weekly aan niks te zeggen over de mogelijke nieuwe vriendin van prins Harry. 'Wij reageren niet op verhalen over privézaken.' Opvallend is wel dat de Amerikaanse schone afgelopen zomer op vakantie was in Londen.

Liefde voor goede doelen
Meghan Markle (35) staat bekend als de knappe actrice die advocate Rachel Zane speelt in de populaire serie Suits. Daarvoor speelde de Amerikaanse, met Ierse en Nederlandse wortels, in de films A Lot Like Love en Remember Me.

Naast haar acteerwerk werkt de brunette veel voor goede doelen. Die liefde voor vrijwilligerswerk deelt ze met de drie jaar jongere prins Harry. Zo was de prins afgelopen zomer voor drie weken in het Afrikaanse Malawi om ruim 250 olifanten te verplaatsen naar een opvang voor wilde dieren.

Ook Markle was afgelopen jaar in Afrika voor humanitair werk. Voor UN Women bezocht ze een vluchtelingenkamp in Rwanda en sprak ze met meerdere vrouwelijke parlementsleden.