Amerikaanse komt klem te zitten in enorme pompoen

Print
Amerikaanse komt klem te zitten in enorme pompoen

Afbeelding: Youtube

De Amerikaanse Rachel Ralphs dacht deze week een briljante ingeving te hebben toen ze met haar moeder, broertjes en zusje pompoenen aan het uitsnijden was. Wat als ze haar hoofd in het reusachtige gevaarte zou steken? Ze wist echter nog niet dat ze er niet zo makkelijk meer uit zou komen.

,,Is hij niet schattig? Ik kan mijn hoofd erin steken!", begint Rachel nog enthousiast aan het begin van de door haar moeder Kristy gemaakte video. Vervolgens voegt ze de daad bij het woord en inderdaad: het past.

Hysterisch
De euforie is echter van korte duur, want al snel blijkt dat Rachel niet meer uit de pompoen kan komen. Terwijl een van haar broertjes vrolijk liedjes blijft zingen, wordt Rachel steeds wanhopiger. Uiteindelijk begint ze hysterisch te schreeuwen.

Wanneer de vader zich uiteindelijk bij zijn gezin voegt, zegt hij dat het waarschijnlijk het handigst is om even met de brandweer te bellen. Dat blijkt uiteindelijk niet nodig: met wat hulp van haar vader komt Rachel uiteindelijk weer los. ,,Ik dacht dat het grappig was", reageert ze achteraf. ,,Dat was het ook", besluiten haar beide ouders.

Kristy deelde de video van het incident op YouTube. Daar is hij in korte tijd al honderdduizenden keren bekeken.