Kim (37) verongelukt na val over betonnen bol: “Ik ging haar ten huwelijk vragen”

Print
 Kim (37) verongelukt na val over betonnen bol: “Ik ging haar ten huwelijk vragen”

Afbeelding: hbvl

Kim Desmedt (37) uit het Belgische kustplaatsje Knokke botste vrijdagavond met haar bromfiets tegen een betonnen bol. Een dag later overleed ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen, dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Ze kwam van haar werk in Zeebrugge, waar ze nog een receptie had bijgewoond, naar haar huis in Knokke. “Ze bleef hangen aan een van de drie betonnen halve bollen. Die moeten auto's op de dijk weghouden”, zegt commissaris Frederic Neirync van de lokale politie.

“Ze had nog lang niet mogen sterven”
Een ongelukkig ongeval en een hevige klap. Kim liep zware verwondingen op en overleed een dag later in het ziekenhuis. Haar vriend Giovanni Bazzi blijft verdwaasd achter. “We waren al zeven jaar samen en ik had plannen om haar ten huwelijk te vragen, ik wist alleen nog niet wanneer.”

Het koppel had geen kinderen, maar Kim was wel heel geliefd bij familie en vrienden. “Ik ben voor haar stralende glimlach gevallen. Ze stond altijd klaar om anderen op te beuren, en ze trok altijd op met haar vrienden”, zegt Giovanni. “Mijn dochter had een groot hart en stond heel positief in het leven”, bevestigt haar vader Norbert Desmedt. “Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd, ze had nog lang niet mogen sterven”.