Michael Douglas brengt slecht nieuws over Val Kilmer: 'Mijn gebeden zijn met hem'

Print
Michael Douglas brengt slecht nieuws over Val Kilmer: 'Mijn gebeden zijn met hem'

Afbeelding: HBVL

Hoewel de 56-jarige Val Kilmer al eens met een buisje in zijn keel werd opgemerkt, bleef hij de geruchten over zijn gezondheid ontkennen. Maar de Amerikaanse acteur is wel degelijk ernstig ziek, onthult nu zijn collega Michael Douglas.

,,Val heeft keelkanker, en het ziet er niet goed uit voor hem”, vertelde Michael Douglas tijdens een gesprek met presentator Jonathan Ross in een Londens theater. ,,Mijn gebeden zijn met hem. Dat is waarom je al een tijdje niets meer van hem hebt gehoord.”

Kanker

,,We kennen elkaar sinds de opnames van de film ‘The Ghost And The Darkness’ uit 1996”, verduidelijkt Douglas. ,,De film flopte, maar we hadden een geweldige tijd samen. Val is een fantastische kerel, jammer dat hij nu hetzelfde moet meemaken als ik ooit.” Douglas overleefde zelf een behandeling voor tongkanker.

Val Kilmer, die bij het grote publiek vooral bekend is voor zijn vertolking van Batman, werd de afgelopen twee jaar door paparazzi regelmatig in ziekenhuizen opgemerkt. Zelf wilde hij geen commentaar geven ten aanzien van zijn gezondheid, hij hield het bij telkens bij de mededeling dat hij ‘enkele behandelingen’ volgde. Ook zijn familie was nog niet bereid tot verdere toelichtingen.