Meisje (11) dat hersentumor overleefde stapt uit het leven na pesterijen over uiterlijk

Print
Meisje (11) dat hersentumor overleefde stapt uit het leven na pesterijen over uiterlijk

Afbeelding: HBVL

Een elfjarig meisje uit de Amerikaanse staat Ohio heeft zichzelf van het leven beroofd nadat ze aanhoudend gepest werd op school. De kinderen lachten haar uit om haar scheve glimlach. Dat meldt de Columbus Dispatch.

Acht jaar geleden onderging Bethany Thompson (11) een levensreddende operatie om een hersentumor te verwijderen. Bij de operatie raakten de zenuwen in haar gezicht echter permanent beschadigd. Daardoor had het meisje een scheve glimlach.

Iets waar de kinderen op haar school constant om lachten. Volgens vader Paul Thompson en moeder Wendy Feucht is dat de reden waarom Bethany op 19 oktober uit het leven stapte. Op weg naar huis had het meisje haar plannen uit de doeken gedaan bij haar beste vriendin.

,,Ze zei dat ze van haar hield en dat ze voor altijd haar beste vriendin zou zijn, maar dat ze zichzelf van het leven zou beroven wanneer ze thuiskwam”, verklaart moeder Wendy. Ik denk dat mijn dochter inderdaad zelfmoord heeft gepleegd. Ik denk niet dat iemand haar vermoord heeft. Mensen moeten beseffen dat zulke pesterijen iemand kunnen breken!”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →