Man draait de cel in na grap van collega

Print
Man draait de cel in na grap van collega

Afbeelding: ANP

Het leek zo'n leuke grap: een collega laten aanhouden door de politie. Het pakte voor een man in Rotterdam vanmorgen echter heel anders uit dan verwacht. Het geintje mondde uit in een echte celstraf.

De politieagenten werden op straat aangesproken door een man die een grap uit wilde halen met zijn collega door hem zogenaamd in de boeien te laten slaan. De agenten wilden niet onsportief zijn en hielden zijn collega aan. Deze brak tot hun verbazing in huilen uit. Ook na uitleg dat het om een grap zou gaan, kwam de man niet tot bedaren en kon er niet om lachen. 

Argwanend trokken de agenten de man na in het politiesysteem. Hieruit bleek dat de man stond gesignaleerd voor 111 dagen gevangenisstraf. Hierop werd de man aangehouden, ditmaal niet voor de grap, en overgebracht naar de gevangenis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →