VIDEO Noodlanding na knokpartij op vlucht Ryanair

© AD

Op een Ryanair-vlucht van Brussel naar Malta is eerder deze week een zware vechtpartij uitgebroken. Het ging er zodanig hard aan toe dat de piloot niets anders kon dan een tussenlanding uit te voeren.

AD

De reden waarom het handgemeen ontstond, is niet duidelijk. Volgens een ooggetuige ging het om Oost-Europeanen die zich erg agressief gedroegen.Pogingen om de knokpartij te stoppen, bleken vergeefs. Ook het boordpersoneel kon de heethoofden niet tot bedaren brengen. Er zat voor de piloot niets ander op dan het vliegtuig in het Italiaanse Pisa aan de grond te zetten. Daar werden vier personen uit het toestel geplukt en gearresteerd.Ryanair laat inmiddels weten dat dergelijk gedrag ontoelaatbaar is op hun vluchten. ,,Onze voornaamste prioriteit is de veiligheid van de passagiers en ons personeel", klinkt het.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal