Trump middenin toespraak door beveiligers van podium getrokken

© AD

Donald Trump is tijdens een verkiezingstoespraak op een bijeenkomst van de Republikeinen in Nevada van het podium getrokken door zijn beveiligers. Dat gebeurde volgens de Secret Service toen iemand in het publiek 'vuurwapen' schreeuwde.

AD

Twee beveiligingsagenten pakten de Republikeinse presidentskandidaat plots bij de schouders en brachten hem in veiligheid. Een man die vooraan in het publiek stond, werd besprongen door beveiligers en tegen de grond gewerkt, zo is op videobeelden te zien.De man wordt even later afgevoerd door zwaarbewapende agenten, met zijn handen op zijn rug. Er werd geen wapen aangetroffen, zo meldde CNN al snel. Dat werd later bevestigd door de secret service.Enkele minuten later keerde Trump alweer terug op het podium. ,,Niemand zei dat het makkelijk zou worden voor ons. Maar we laten ons nooit stoppen'', zo zei hij, drie dagen voor de verkiezingen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal