Man plakt liefdesverklaring op verkeerde auto

© AD KermitTheSnail/Reddit

Een man uit Ohio die een liefdesverklaring achterliet op een auto moest flink door het stof. Hij plaatste de notitie op de verkeerde wagen, waardoor zijn vrouw haar bedenkingen kreeg. Hoe moet hij dat goed maken?

AD

De vrouw confronteerde haar man na het zien van de liefdesverklaring, om erachter te komen dat de boodschap toch voor haar was, weet Metro.co.uk. Om dat te bewijzen plaatste de man een poster waarin hij met de billen bloot ging. De notitie leverde flink wat reacties op Reddit.com. 'Ohio straatburen. Ik plaatste een schattig liefdesbericht op een auto waarvan ik dacht dat deze van mijn vrouw was', schrijft hij. 'We kwamen er vandaag alleen achter dat ik in mijn vermoeide staat de verklaring op de verkeerde auto had geplakt. Als het die van jou was, bied ik mijn excuses aan voor de verwarring. Ik ben niet verliefd op je!'Of de opmerkelijke poster de boel tussen hem en zijn vrouw heeft weten te sussen is niet bekend.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal